U wilt als particulier een financieel steentje bijdragen aan TADA? Fijn! Hieronder vindt u alle informatie over de verschillende mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust via info@toekomstatelierdelavenir.com.

Als u beslist om een gift over te maken aan TADA, dan kiest u zelf het bedrag en de frequentie ervan, dat kan eenmalig of periodiek zijn. Als u ons eveneens uw contactgegevens bezorgt, dan houden we u op de hoogte van de vooruitgang van TADA via onze jaarrapporten en nieuwsbrieven! 

 • Met fiscaal attest: U kan uw bijdrage storten op  IBAN BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) onder voorbehoud van de gestructureerde mededeling ***017/0080/00006***.

  Giften vanaf 40 euro op deze rekening van de Koning Boudewijnstichting (KBS) geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45 % op het werkelijk gestorte bedrag. U kan ook meerdere kleine giften overmaken gedurende een bepaalde periode (bijvoorbeeld elke maand 5 euro). Als de totaalsom op jaarbasis minstens 40 euro bedraagt, ontvangt u een fiscaal attest van de KBS.

  Een gift op de rekening van het ‘Fonds Vrienden Van TADA’ waarvoor een fiscaal attest gewenst is, dient rechtstreeks overgemaakt te worden op deze rekening beheerd door de KBS. De giften worden projectmatig aangewend  in het kader van de verdere uitbouw en versterking van de alumniwerking TADA for Life. Meer informatie over het ‘Fonds Vrienden van TADA’ vindt u op de website van de Koning Boudewijnstichting.

  Opgelet: voor giften via PayPal is een fiscaal attest niet mogelijk.

 • Zonder fiscaal attest: U kan uw bijdrage rechtstreeks storten op onze bankrekening BE05 0017 4290 3575. Vermeldt u ook uw naam, adres en e-mailadres? Zo kunnen we u op de hoogte houden via jaarrapporten en nieuwsbrieven. Veel dank!
 •  TADA als cadeau: Koop een geschenkbon van GoodGift en maak daarbij reclame voor ToekomstATELIERdelAvenir. Degene die uw bon krijgt, kan hiermee een goed doel kiezen waaraan hij/zij het bedrag schenkt. Uiteraard vinden wij het leuk als dat goede doel ToekomstATELIERdelAvenir is. Meer informatie: www.goodgift.be.
 • Organiseer een benefiet voor TADA: Een marathon, festival, golftoernooi, kerstdiner, modeshow of wafelenbak ten voordele van TADA? Het kan allemaal! We bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden! Weet dat TADA meedoet aan events zoals de 20km van Brussel en Music for Life. Meer informatie: info@toekomstatelierdelavenir.com.
 • Feest voor TADA: Een geboorte, huwelijk of pensioen in het verschiet? U heeft iets te vieren, maar wil liever geen geschenken ontvangen? Vermeld VZW ToekomstATELIERdelAvenir op het geboortekaartje of de uitnodiging en laat de kinderen bij TADA mee feestvieren. Via een unieke actiecode die mensen vermelden bij het overmaken van een gift, kunnen wij u in detail laten weten wie er gestort heeft. Wij werken de details van uw actie graag samen met u uit. Meer informatie: info@toekomstatelierdelavenir.com.