U wilt als particulier een financieel steentje bijdragen aan TADA? Fijn! Hieronder informatie over de mogelijkheden. Meer weten? info@toekomstatelierdelavenir.com.

Doe een gift aan TADA. U kiest zelf het bedrag en de frequentie ervan, dat kan eenmalig of periodiek zijn. U zal vervolgens op de hoogte worden gehouden van de vooruitgang van TADA via onze jaarrapporten en sociale media! 

  • Met fiscaal attest: U kan uw bijdrage rechtstreeks storten op onze bankrekening BE05 0017 4290 3575. Voor giften vanaf 40 euro kan u  een fiscaal attest vragen. Vermeld in dat geval in de mededeling van de overschrijving duidelijk dat u een attest wilt, uw naam en postadres. Idealiter ontvangen wij  ook uw e-mailadres. TADA bezorgt u een attest in 2017 voor giften voldaan in 2016. In 2016 was TADA erkend door de Federale Overheidsdienst Financiën, maar voor 2017 is er helaas nog geen zekerheid. Zodra wij uitsluitsel ter zake hebben, kan TADA uw gift gemaakt in 2017 – ingeval van geen erkenning voor 2017 – op aanvraag terug storten. Voor giften via PayPal kan TADA u geen fiscaal attest bezorgen.

  • Zonder fiscaal attest: U kan uw bijdrage rechtstreeks storten op onze bankrekening BE05 0017 4290 3575. Vermeld aub uw naam en adres. Idealiter ontvangen wij ook graag uw e-mailadres!
  • Schenk TADA als cadeau: Koop een geschenkbon van GoodGift en maak daarbij reclame voor ToekomstATELIERdelAvenir. Degene die uw bon krijgt, kan hiermee een goed doel kiezen waaraan hij/zij het bedrag schenkt. Uiteraard vinden wij het leuk als dat goede doel ToekomstATELIERdelAvenir is. Meer info: www.goodgift.be
  • Organiseer een benefiet voor TADA: Een marathon, festival, golftoernooi, kerstdiner, modeshow of wafelenbak ten voordele van TADA? Het kan allemaal! We bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden! Weet dat TADA meedoet aan events zoals de 20km van Brussel en Music for Life.
  • Feest voor TADA: Een geboorte, huwelijk of pensioen in het verschiet? U heeft iets te vieren, maar wil liever geen geschenken ontvangen? Vermeld VZW ToekomstATELIERdelAvenir op het geboortekaartje of de uitnodiging en laat de kinderen bij TADA mee feestvieren. Via een unieke code die mensen vermelden bij het overmaken van een gift, kunnen wij u in detail laten weten wie er gestort heeft. Wij werken de details van uw actie graag samen met u uit.