Sinds haar lancering in schooljaar 2012-2013 is TADA door diverse organisaties erkend als ‘good practice’.

Er waren o.m. diverse erkenningen via de Koning Boudewijn Stichting: o.m. de juryprijs van het Fonds Buiten Categorie, het Armoedefonds en het Fonds Inbev Baillet-Latour voor integratie via buitenschoolse activiteiten.

Ook bekroonde de Nationale loterij TADA als organisatie. Honderden organisaties vroegen in 2014 steun aan bij de Loterij via de projectoproep “armoedebestrijding en integratie”. TADA was één van de uitgekozen “best practices” aan wie die steun werd toegekend.

In 2014 was TADA bovendien 1e laureaat van de Stichting Koningin Paola voor ‘innovatie in buitenschools onderwijs’. Deze prestigieuze prijs mochten we in juni 2014 in ontvangst nemen van Koningin Paola, in de serres van het Koninklijke Paleis in Laken.

IMC Weekendschool – TADA’s zusterorganisatie in Nederland– is ook internationaal erkend als ‘best practice’ op vlak van informeel onderwijs voor jeugd uit kansarme wijken, o.m. door WISE (World Innovation Summit for Education), de EU-instellingen en het ideeënforum van de VN. Meer info op www.imcweekendschool.nl.